SEK 0,00

Kan vi hjälpa till?

Helpdesk
Idag kan vi nås på telefon
från kl. 09:00 till kl. 17:00
0049 32 211 12 2000
  •  rätt till 14 dagars öppet köp
  •  100-dagars köp på prov

Rätt till 14 dagars öppet köp

Alla vattensängstillbehör kan returneras till oss inom 14 dagar om de inte har använts. Se till att etiketterna inte har tagits bort och att produkten är ren. Detta kommer att förhindra klagomål och gör att både du och vi slipper onödigt slöseri med tid och arbete.

Öppet köp-period och villkor för returer - rätt till 14 dagar

En öppet köp-period av 14 dagar från leveransdagen gäller beställningar på silvanowaterbedden.nl/be. Under denna period kan du se, kontrollera och/eller montera produkten, om inte annat anges.

Omedelbart efter mottagandet ska du se till att produkten har levererats i sin helhet och i oskadat skick. Om så inte är fallet, ber vi att du kontaktar oss så snart som möjligt.

Om du inte är nöjd med produkten, kan du returnera den. Detta gäller även för specialerbjudanden och produkter ur fyndhörnan. Du kan returnera produkter:

  • inom 14 dagars öppet köp-perioden
  • om de är fullständiga
  • i ursprungligt skick och fabriksförpackningar, inom rimliga gränser.

Villkor för returer

För att vi snabbt och effektivt ska kunna bearbeta returnerade produkter är följande information viktig:

  • Bifoga alltid returkupongen i paketet.
  • Om du returnerar flera paket och du har bara en enda returkupong ska du bifoga ett brev till de andra paketen där du anger ditt namn, adress och kundnummer.
  • Lämna in ditt paket på PostNL och returnera det GRATIS genom att använda vårt svarspostnummer på returkupongen.
  • När vi har mottagit och granskat din returnerade beställning, kommer vi att återbetala det aktuella beloppet. Det kommer att återbetalas inom några dagar efter mottagandet av returen.

100-dagars köp på prov

Vår unika 100-dagars provsovperiod gäller endast kompletta vattensängar. Ytterligare villkor gäller för detta erbjudande.

Leveransavgifter på returer

Returen av din beställning är naturligtvis helt gratis!

Återbetalning

När vi har mottagit och granskat din returnerade beställning, kommer vi att återbetala det aktuella beloppet. Det kommer att återbetalas inom några dagar efter mottagandet av returen.

Utbyten

Om du inte är nöjd med en vara eller om den har fel storlek eller fel färg, vill du så klart byta den. Du kan enkelt göra detta genom att returnera produkten/produkterna som ska bytas och göra en ny beställning på hemsidan. Samtidigt kommer du att kunna kontrollera om produkten fortfarande är tillgänglig. Vi rekommenderar att du bekräftar din beställning omedelbart, särskilt om det inte finns många ex kvar i lager.

Om du beställer på nytt för att ersätta den felaktiga produkten, kom ihåg att du får en ny faktura. På grund av tekniska skäl kan vi tyvärr inte kvitta de två beställningarna mot varandra. Det innebär att du till en början kommer att betala två gånger. När vi har mottagit din retur kommer vi att sätta in det aktuella beloppet på ditt konto som en återbetalning.