SEK 0,00
  Produktbeskrivning Tekniska specifikationer Fotobok Videor Kvalitet Leverans Betalning Garanti  

Kan vi hjälpa till?

Helpdesk
Idag kan vi nås på telefon
från kl. 09:00 till kl. 17:00
0049 32 211 12 2000

Att köpa en högkvalitativ vattenmadrass

Om du vill köpa en högklassig vattenmadrass, är Silvano Vattensängar det rätta stället. Våra vattenmadrasser passar till alla vattensängsmärken och modeller och är tillverkade enligt europeiska standarder i vår egen fabrik och föremål för de strängaste kvalitetskontrollerna.

Byte av vattenmadrass

Silvano Vattensängar kan också förse dig med vattenmadrasser för universalutbyte som passar alla vattensängsmärken / modeller. Du kan välja mellan vattenmadrasser för hardside eller softside vattensängar och mellan 2 typer av vinyl.

Fördelar med Silvano vattenmadrasser:

 • Egen produktion
 • Kvalitetssignum
 • Högsta kvalitet Premium Vinyl, DIN EN 71-3 certifierad
 • Högkvalitativ vinyl av MESAMOLL 2 från LANXESS för en god natts sömn
 • Användning av material som har hälsan som högsta prioritet
 • Vattenmadrass limmas utan sömmar
 • Fritt flytande fibrer obundna till madrassen
 • Högkvalitativa fibrer ger stabilitet och är försedda med en slitstark beläggning
 • Hygienisk yta
 • Anti-allergisk
 • Genomskinlig, försedd med UV-stabiliserad folie
 • Skyddande foder och madrass gjorda av samma material
 • Säker och starkt bunden konstruktion
 • 10-års garanti

För att sammanfatta det hela så garanterar Silvano utmärkt kvalitet och optimal design om du köper en vattenmadrass eller vattensäng från Silvano Vattensängar.

DIN EN 71-3 vinyl

Vi använder en vinylprodukt för framställning av våra vattensängar. Råmaterialen salt och olja utgör grunden för produktion av vinyl. Mjukgöraren och bindemedlet som används för vår vinyl har hälsotestats och uppfyller europeiska standarder för livsmedelsförpackningar standarder och DIN EN 71-3.

Mjukgöraren används i Silvano vattenmadrasser för att säkerställa en livslång flexibilitet och täthet. Vinylen uppfyller alla krav enligt EU:s normer och direktiv.

MESAMOLL 2 vinyl

Högkvalitativ vinyl av MESAMOLL 2 från LANXESS för en god natts sömn

Tillsammans med perfekta produktionsmetoder, ger Mesamoll® 2 vinyl våra vattensängar en ännu längre livslängd. Dessa madrasser är miljövänliga, starka och särskilt slitstarka.

Denna vinyl är tjockare än andra typer av vinyl. Mesamoll® 2 är också perfekt för värmeförsegling (sömfri bindning). Mesamoll® 2 vinyl används även för tillverkning av leksaker för små barn eftersom den innehåller inga som helst skadliga mjukgörare.

Eget ansvar för kvalitet

På tal om kvalitet ... Vi bär det fulla ansvaret för kvalitetskontrollen i våra fabriker. Detta är ännu en fördel som erbjuds av Silvano Vattensängar. Inte en enda vattensäng lämnar fabriken utan att den godkänts av våra noggranna inspektörer. Silvano Vattensängar tillverkar bara produkter av högsta kvalitet som håller i många, många år.

Garanti

Vi är så övertygade om vår egen kvalitet att vi erbjuder en garanti på minst 5 år på våra DIN EN 71-3 vinyl-vattenmadrasser och 10 år på våra Mesamoll® 2 vinyl-vattenmadrasser.

DIN EN 71-3 MESAMOLL 2 vinyl

Gratis leverans Montering/demontering
Vattenmadrasser 2 - 5 arbetsdagar
Beställ på vardagar före kl. 17.00
6 - 8 arbetsdagar
Beställ på vardagar före kl. 17.00

Leveranskostnader

Vi debiterar inga fraktkostnader för våra produkter vid köp till ett värde från SEK 595,- och uppåt. För beställningar med ett värde under SEK 595,- debiterar vi  SEK 195,- i frakt. Returfrakten är gratis

När din beställning lämnar vårt lager, kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar leverans och innehåller en Posten / DHL-spårningskod. Du kommer bara att kunna använda den här koden för att spåra beställningen efter kl. 18:00.

Försök till leverans

Posten / DHL-budet kommer att leverera din beställning till leveransadressen. Om du inte är där för att ta emot leveransen får du ett meddelande från Posten / DHL.

På Posten /  DHL:ns hemsida, kan du använda detta meddelande för att boka en ny tid för leverans, för att ordna så att dina grannar kan ta emot leveransen eller att få din beställning skickat till en Posten / DHL-uppsamlingspunkt. Observera att detta måste göras före kl. 10:00 på dagen för det första leveransförsöket.

Om du inte använder något av ovanstående alternativ, kommer din beställning att levereras på nytt på nästa leveransdag. Om du på nytt inte kan ta emot den, kommer den att tas till en Posten / DHL-uppsamlingsplats där den kommer att ligga kvar för avhämtning i 3 veckor innan de skickas tillbaka till Silvano Vattensängar.

Länk till DHL:

               Länk till Posten:

Mer leveransinformation:

            Posten                

Vilka betalningsalternativ erbjuder Silvano?

Silvano erbjuder en rad betalningsalternativ:

Kreditkortsbetalning 

Du kan också göra smidiga och säkra betalningar med kreditkort. Vi accepterar Mastercard, Visa och American Express.

När din leverans lämnar vårt lager, kommer ditt kreditkort att debiteras med köpesumman. Vid en retur kommer beloppet att återföras till ditt kreditkortskonto.

Dina kreditkortsuppgifter krypteras med hjälp av SSL-metoden. Denna höga säkerhetsstandard innebär att kreditkortsköp från Silvano är säkra.

Postförskott 

Om du väljer postförskott som betalningsalternativ betalar du när din vattensäng levereras till dig. Detta innebär att du betalar föraren av budfirman när du tar emot leveransen. Silvano tar inte ut några extra avgifter för leverans med postförskott.

Banköverföring

Om du väljer att betala via banköverföring, kommer du att få en orderbekräftelse per e-post som innehåller information om beloppet som ska betalas samt våra bankuppgifter.

Din beställning kommer att skickas så fort vi mottagit din betalning. Det kan ta 2 - 4 dagar, beroende på din bank. Kom ihåg att det kan leda till en avsevärd längre leveranstid.

För att möjliggöra en snabb leverans ska du se till att du nämner ditt ordernummer som referens när du gör banköverföringen. Varorna som du har beställt kommer att reserveras för dig (i högst 9 dagar) tills vi får din betalning.

Observera: Om du inte får en e-postbekräftelse ska du kontrollera och justera dina skräppostfilter.

Garanti på Silvano vattensängar

När du köper en Silvano vattensäng och (en eller flera) av nedanstående produkter/tillbehör, kan du lita på att du fått en fantastisk tillgång med flera års garanti:

##Tabel komt nog##

 

Garantins omfattning

Sömmar:
Vi känner starkt för kvaliteten på våra produkter. Som ett resultat erbjuder vi en 10-års garanti på hållbarheten hos de svetsade sömmarna i Silvanos vattenmadrasser. Vid läckage till följd av material- eller tillverkningsfel, omfattas du av en hundraprocentig garanti under de första fem åren. Under det 6:e, 7:e, 8:e, 9:e och 10:e året, uppgår garantidelen till 50 %, 40 %, 30 %, 20 % respektive 10 %.

Skyddsfoder, madrasskydd, skumkanter, sängbotten och valfria sängtillbehör:
2-års garanti som täcker 100 % av material- och tillverkningsfel.

Värmeelement
Tillverkaren tillhandahåller en enkel och rak två-års garanti på våra värmesystem. Garantivillkoren av den berörda tillverkaren gäller.

Övriga produkter:
En två-års garanti gäller för sänglinne förutom, naturligtvis, slitage till följd av vanlig användning.

Garantitid
Garantitiden börjar löpa från fakturadatumet. För att kunna göra anspråk på grundval av garantin, måste köparen kunna visa upp en faktura som tydligt visar inköpsdatum. Garantin kan inte överföras till en tredje part.

Garantin är endast giltig om monteringsanvisningen följs och produkten underhålls regelbundet. Utbytesprodukter och reparerade produkter täcks också av den pågående garantin. Reparationer eller utbyte av delar under garantiperioden förlänger inte, och/eller förnyar inte garantitiden. Om en skada inte kan repareras kommer Silvano ersätta produkten med en identisk eller motsvarande produkt inom garantiperioden.

Garantidefinitioner
Silvano åtar sig att reparera material och tillverkningsfel i enlighet med de definitioner som anges i avsnittet "Garantins omfattning". Silvano förbehåller sig rätten att leverera en motsvarande produkt om den ursprungliga produkten inte längre finns tillgänglig.

Garantibegränsningar
Skador som är en direkt eller indirekt följd av felaktig användning, felaktig drift, överbelastning, inkompetent installation eller flytt, reparationer eller modifieringar som utförs av köparen och defekter till följd av vanligt slitage eller otillräckligt underhåll omfattas inte av garantin. Underhåll definieras som tillsats av Silvano conditioner till vattnet i vattenmadrassen var 6e månad, och rengöring av madrassen med ett speciellt rengöringsmedel från Silvano varannan månad. Vi rekommenderar att du alltid förvarar dina inköpsfakturor för dessa produkter på ett säkert sätt. Om du använder den automatiska leveranstjänsten för Silvano skötselprodukter kommer din orderhistorik registreras i vårt system och du behöver inte hålla reda på din inköpsfakturor.

Ovanstående garantidefinitioner påverkar inte den rättsliga garantiperioden som du som konsument har rätt till enligt EU-lagstiftningen.