SEK 0,00
  Produktbeskrivning Kvalitet Fotobok Videor Leverans Betalning Garanti  

Vattensäng Silvano Light

Kan vi hjälpa till?

Helpdesk
Idag kan vi nås på telefon
från kl. 09:00 till kl. 17:00
0049 32 211 12 2000

Silvano Light vattenmadrass!

Vill du möta en aktiv dag riktigt utsövd och njuta av livet? 
Det börjar med en perfekt nattsömn med Silvano Light.
Hemligheten med en god natts sömn skiljer sig från person till person. 
Varje liv har sin egen rytm, varje kropp är annorlunda. Silvano Light lyssnar på din kropp.

Silvano Light vattenmadrass

Absolut avkoppling och skönaste komfort, det är vad sova på vatten handlar om. Silvano Light erbjuder mer än någon annan madrass.

Silvano Light comfort

Det perfekta stödet. Vattenmadrassen formar sig till minsta detalj efter din kropp. Det jämna mottrycket säkerställer en optimal blodcirkulation. Du ställer in din ideala temperatur individuellt med det justerbara termostatet. 
Det innebär en skön värme på vintern och behaglig svalka på sommaren.

Uppbyggnad Silvano Light vattenmadrass

Konstruktionen av denna lättvikts vattensäng består av en sängbotten med fasta skumkanter, i vilka värmeelementet placeras. Skyddsfodret viks runt det hela och därefter placeras vattenmadrassen in i det.

Varje sängbotten passar 

Madrassen kan placeras perfekt på alla stadiga, jämna sängbottnar. Detta ack vare madrassens låga vikt. 
Eftersom en avtagbar, tvättbar klädsel ingår som standard, uppfyller man de högsta hygienkraven.

Silvano Ljusmadrasstorlekar

Breddmått på madrassen är 80, 90, 100 och 140 cm och längdmått är 200, 210 och 220 cm. Det finns fem olika stabilisatorer tillgängliga.

Specifikationer Silvano Light

 • Light (Lättvikts), alltså för alla stadiga, platta sängbotten
 • Perfekt stöd med jämnt mottryck
 • Justerbar temperatur
 • Optimal ventilation
 • Maximal hygien

Allmänt om Silvano Light

 • Vattenmadrass(er), tillverkats i enlighet med EU-direktiv
 • Speciellt skyddande skyddsfoder
 • Exklusivt antiallergiskt och tvättbart Tencel madrassöverdrag
 • Madrass utbytbar tack vare särskilt Opti® blixtlås
 • Välj mellan 5 olika stabiliseringskanter
 • Bekväma, isolerande skumkanter med fasthet RG40
 • Energieffektiv keramiska värmeelement 
 • Gratis underhållspaket 
 • 5 års garanti
 • Gratis frakt

Nästan allt är möjligt hos Silvano

 • Silvano Plus+ vattensäng: Denna säng utmärker sig tack vare en hög nivå av komfort och högsta kvalitet i kombination med de bästa priserna som du kan hitta i Europa. Används särskilt i fristående uppsättning.

 • Silvano Inside vattensäng: Lätt att passa in i en (befintlig) sängram. Detta gör att påslakan enkelt kan dras över madrasskyddet och ger dig bättre sovkomfort.

 • Silvano Split vattensäng: Det perfekta delade systemet för ren lyx och komfort. Fristående placering är möjlig tack vare delade skumkanter av högsta kvalitet. Basen har ett ytskikt med högkvalitativt konstläder.

 • Silvano Box vattensäng: Box-vattensängen kommer definitivt att berika ditt sovrum. Den har en djärv och modern design som passar alla stilperioder. Box-vattensäng kombinerar design med teknik, medan fokus ligger på personlig smak och komfort. Du kan konfigurera Box-vattensängen enligt dina önskemål. Att välja Silvano Box innebär att du väljer extrem komfort, utmärkta material och ett utförande av högsta kvalitet till ett överkomligt pris.

 • Vattensäng Silvano Light: Absolut avkoppling och skönaste komfort, det är det sova på vatten handlar om. Silvano Light erbjuder mer än någon annan madrass.

Eget ansvar för kvalitet

På tal om kvalitet ... Vi bär det fulla ansvaret för kvalitetskontrollen i våra fabriker. Detta är ännu en fördel som erbjuds av Silvano Vattensängar. Inte en enda vattensäng lämnar fabriken utan att den godkänts av våra noggranna inspektörer. Silvano Vattensängar tillverkar bara produkter av högsta kvalitet som håller i många, många år.

Du sparar pengar

Vi överför alla besparingar, som vi uppnår genom en kostnadseffektiv produktion av våra vattensängar och deras tillbehör, direkt till dig. Tack vare vår stora internationella online-marknad har vi även möjligheten att köpa in och tillverka till låga kostnader.

Varför välja Silvano Vattensängar?

Alltid den bästa kvaliteten till det lägsta priset
Vattensängar som tillverkas i vår egen fabrik
In-house designers som kan de senaste trenderna och innovationerna
Heltäckande 5-10 års fabriksgaranti på alla vattensängar eller utbytes vattenmadrasser
Expert rådgivning
Service under produktens livslängd
Vi tar själv hand om leverans, montering och efterförsäljningstjänster
Gratis leverans Standard Gratis leverans Sängmöbler Montering/demontering Inkl.
Vattensäng Silvano Light 8 - 10 arbetsdagar
Beställ på vardagar före kl. 11.00
13 - 15 arbetsdagar
Beställ på vardagar före kl. 11.00
13 - 15 arbetsdagar
Beställ på vardagar före kl. 11.00

Leverans, montering och demontering

Helt i enlighet med vår filosofi håller vi allt under ett och samma tak. Det innebär att leverans, placering och montering av din vattensäng hanteras av våra egna experter, så att vi kan vara 100 % säker på att du blir nöjd.

Det går också bra att du själv monterar din vattensäng, det är enkelt! Det handlar faktiskt om ett gör-det-själv-kitt som du kan sätta ihop steg-för-steg med hjälp av instruktionerna i 3D-videon som finns på denna webbplats.

Fri frakt på valfri arbetsdag

Din vattensäng kommer att levereras kostnadsfritt inom 24 timmar efter mottagandet av betalningen.
Din vattensäng kan levereras inom 3-5 arbetsdagar efter din beställning.

Montering

Våra erfarna tekniker kan på ett fackmannamässigt sätt montera din vattensäng till en kostnad av SEK 1995.00 . Montering kan ske inom så lite som 6-8 arbetsdagar efter din beställning. Vår planeringsavdelning kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att komma överens om en lämplig tid.

Montering och demontering

Våra erfarna tekniker kan på ett fackmannamässigt sätt demontera din gamla säng och montera din vattensäng till en kostnad av SEK 2495.00  (De)montering kan ske inom så lite som 6-8 arbetsdagar efter din beställning.

Vår planeringsavdelning kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att komma överens om en lämplig tid.

Vilka betalningsalternativ erbjuder Silvano?

Silvano erbjuder en rad betalningsalternativ:

Kreditkortsbetalning 

Du kan också göra smidiga och säkra betalningar med kreditkort. Vi accepterar Mastercard, Visa och American Express.

När din leverans lämnar vårt lager, kommer ditt kreditkort att debiteras med köpesumman. Vid en retur kommer beloppet att återföras till ditt kreditkortskonto.

Dina kreditkortsuppgifter krypteras med hjälp av SSL-metoden. Denna höga säkerhetsstandard innebär att kreditkortsköp från Silvano är säkra.

Postförskott 

Om du väljer postförskott som betalningsalternativ betalar du när din vattensäng levereras till dig. Detta innebär att du betalar föraren av budfirman när du tar emot leveransen. Silvano tar inte ut några extra avgifter för leverans med postförskott.

Banköverföring

Om du väljer att betala via banköverföring, kommer du att få en orderbekräftelse per e-post som innehåller information om beloppet som ska betalas samt våra bankuppgifter.

Din beställning kommer att skickas så fort vi mottagit din betalning. Det kan ta 2 - 4 dagar, beroende på din bank. Kom ihåg att det kan leda till en avsevärd längre leveranstid.

För att möjliggöra en snabb leverans ska du se till att du nämner ditt ordernummer som referens när du gör banköverföringen. Varorna som du har beställt kommer att reserveras för dig (i högst 9 dagar) tills vi får din betalning.

Observera: Om du inte får en e-postbekräftelse ska du kontrollera och justera dina skräppostfilter.

Garanti på Silvano vattensängar

När du köper en Silvano vattensäng och (en eller flera) av nedanstående produkter/tillbehör, kan du lita på att du fått en fantastisk tillgång med flera års garanti:

##Tabel komt nog##

 

Garantins omfattning

Sömmar:
Vi känner starkt för kvaliteten på våra produkter. Som ett resultat erbjuder vi en 10-års garanti på hållbarheten hos de svetsade sömmarna i Silvanos vattenmadrasser. Vid läckage till följd av material- eller tillverkningsfel, omfattas du av en hundraprocentig garanti under de första fem åren. Under det 6:e, 7:e, 8:e, 9:e och 10:e året, uppgår garantidelen till 50 %, 40 %, 30 %, 20 % respektive 10 %.

Skyddsfoder, madrasskydd, skumkanter, sängbotten och valfria sängtillbehör:
2-års garanti som täcker 100 % av material- och tillverkningsfel.

Värmeelement
Tillverkaren tillhandahåller en enkel och rak två-års garanti på våra värmesystem. Garantivillkoren av den berörda tillverkaren gäller.

Övriga produkter:
En två-års garanti gäller för sänglinne förutom, naturligtvis, slitage till följd av vanlig användning.

Garantitid
Garantitiden börjar löpa från fakturadatumet. För att kunna göra anspråk på grundval av garantin, måste köparen kunna visa upp en faktura som tydligt visar inköpsdatum. Garantin kan inte överföras till en tredje part.

Garantin är endast giltig om monteringsanvisningen följs och produkten underhålls regelbundet. Utbytesprodukter och reparerade produkter täcks också av den pågående garantin. Reparationer eller utbyte av delar under garantiperioden förlänger inte, och/eller förnyar inte garantitiden. Om en skada inte kan repareras kommer Silvano ersätta produkten med en identisk eller motsvarande produkt inom garantiperioden.

Garantidefinitioner
Silvano åtar sig att reparera material och tillverkningsfel i enlighet med de definitioner som anges i avsnittet "Garantins omfattning". Silvano förbehåller sig rätten att leverera en motsvarande produkt om den ursprungliga produkten inte längre finns tillgänglig.

Garantibegränsningar
Skador som är en direkt eller indirekt följd av felaktig användning, felaktig drift, överbelastning, inkompetent installation eller flytt, reparationer eller modifieringar som utförs av köparen och defekter till följd av vanligt slitage eller otillräckligt underhåll omfattas inte av garantin. Underhåll definieras som tillsats av Silvano conditioner till vattnet i vattenmadrassen var 6e månad, och rengöring av madrassen med ett speciellt rengöringsmedel från Silvano varannan månad. Vi rekommenderar att du alltid förvarar dina inköpsfakturor för dessa produkter på ett säkert sätt. Om du använder den automatiska leveranstjänsten för Silvano skötselprodukter kommer din orderhistorik registreras i vårt system och du behöver inte hålla reda på din inköpsfakturor.

Ovanstående garantidefinitioner påverkar inte den rättsliga garantiperioden som du som konsument har rätt till enligt EU-lagstiftningen.